Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονακό-Ολυμπιακός: Καθίζηση στο δεύτερο δεκάλεπτο

Μονακό-Ολυμπιακός: Καθίζηση στο δεύτερο δεκάλεπτο
Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 - 22:50

Η Μονακό μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο δεκάλεπτο και «έτρεξε» ένα σερί 10-0 απέναντι στον Ολυμπιακό, αναγκάζοντας τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλέσει τάιμ άουτ. Οι Μονεγάσκοι πίεσαν πολύ την «ερυθρόλευκη» περιφέρεια και κατάφεραν να… «χαλάσουν» τις επιθέσεις του Ολυμπιακού, ενώ μπροστά βρήκαν σκορ από τους Λι, Ντιαλό και Χολ και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 29-22.

Ο ΜακΚίσικ «έσπασε» το ρόδι για τον Ολυμπιακό στη δεύτερη περίοδο και με δύο βολές έκανε το 29-24, με τον Λι να ευστοχεί σε τρίποντο και να κάνει το 32-24, ενώ τη συνέχεια «σέρβιρε» έτοιμο καλάθι στον Χολ για το 34-24. Ο Ζαν Σαρλ μείωσε σε 34-26, όμως η… «εκνευριστική» ευστοχία της Μονακό συνεχίστηκε και με δύο τρίποντα από Μότουμ και ένα από Τζέιμς, η διαφορά ανέβηκε στους 17 πόντους (43-26).

Ο Τζέιμς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λαρεντζάκη και κάρφωσε στον αιφνιδιασμό για το 45-26, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλεί τάιμ άουτ, βλέποντας τη διαφορά να παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις. Ο Φαλ με, ακόμα ένα δυνατό, κάρφωμα έκανε το 45-28, με τον Ντόρσεϊ με γκολ-φάουλ να κάνει το 45-31.

Ο Ολυμπιακός, στη συνέχεια, έχασε ευκαιρίες να μειώσει, με Φαλ, Ουόκαπ και Πρίντεζη, με τον Τόμας να «τιμωρεί» την αστοχία των «ερυθρόλευκων» και με γκολ-φάουλ να κάνει το 48-31, ενώ ο Ντόρσεϊ αστόχησε σε δύο βολές, με τη Μονακό να πηγαίνει στο ημίχρονο στο +17!

Διαβάστε επίσης