Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάρε ξανά το πλεονέκτημα!

Πάρε ξανά το πλεονέκτημα!
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 10:21

Έφτασε η ώρα για άλλη μια υπέρβαση! Έφτασε η ώρα για άλλη μια μεγάλη πρόκληση, με τον Ολυμπιακό να καλείται να δείξει για ακόμη μια φορά, από τι είναι φτιαγμένος. Και για τι είναι φτιαγμένος. Στις 22:00 στο Μονακό ο Θρύλος, απέναντι στην ομάδα του Ομπράντοβιτς, για το Game 3 των πλέι οφ και για να επανακτήσει άμεσα το πλεονέκτημα έδρας. Το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο απώλεσε μετά την ήττα στο Game 2, στο ΣΕΦ και το οποίο τώρα καλείται να πάρει πίσω, κάνοντας break στο break της Μονακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός φέτος έχει αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες και από δυσκολίες. Δεν καταλαβαίνει από προκλήσεις και ζόρια. Έχει δείξει ότι απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες καταφέρνει πάντοτε να βρίσκει τον τρόπο για να ανταπεξέρχεται και να τις ξεπερνά. Να βγάζει το δικό του παιχνίδι στο γήπεδο. Και με αυτό να προσπαθεί να παίρνει αυτό που θέλει.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε ότι θα παίξει με περισσότερα γκαρντ. Όσο πιστός και αν είναι πάντοτε στα πλάνα του ο κόουτς, το να παραλλάξει το πλάνο του αυτό, ανάλογα με το τι χρειάζεται το ματς, είναι καλή στρατηγική. Οι παίκτες οφείλουν να δείξουν ότι κατανοούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και το γεγονός ότι αν δεν πάρουν αυτό το ματς, μπαίνουν πραγματικά με την πλάτη στον τοίχο και… ζορίζει το πράγμα. Ευχή όλων να μη φτάσει εκεί. Ευχή όλων ο Ολυμπιακός να καταφέρει από απόψε κιόλας, να πει ξανά… «τα λέμε στο ΣΕΦ».

Διαβάστε επίσης