Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονακό-Ολυμπιακός: Όπως τον εξέπληξε στο Game 2

Μονακό-Ολυμπιακός: Όπως τον εξέπληξε στο Game 2
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 14:30

Δύσκολη δουλειά έχει ο Ολυμπιακός στο Μονακό. Ξεκάθαρο αυτό και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ο Θρύλος πρέπει να πάει στο Μονακό και να δώσει το 101%, για να καταφέρει να πάρει ξανά το «πάνω χέρι» στη σειρά και να κερδίσει ξανά το πλεονέκτημα, το οποίο έχασε μετά την ήττα στο Game 2 του Φαλήρου. Για να το επιτύχει αυτό, καλείται να… πληρώσει τη Μονακό με το ίδιο νόμισμα. Ποιο είναι αυτό; Το… νόμισμα της έκπληξης.

Ξέρουμε καλά ότι ο Μπαρτζώκας είναι ένας προπονητής, ο οποίος δύσκολα παρεκκλίνει από το πλάνο του. Ένα πλάνο το οποίο εδώ που τα λέμε, έχει φέρει την ομάδα ψηλά, μέχρι στιγμής, της κέρδισε μια θέση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και της έχει δώσει το δικαίωμα να βλέπει ακόμη πιο μακριά και να ονειρεύεται… Βελιγράδι.

Ωστόσο, είναι πιθανό ο κόουτς απόψε να κληθεί να… ξεφύγει από την πεπατημένη του. Το ματς σηκώνει… εκπλήξεις. Σηκώνει… τροποποιήσεις. Σηκώνει ορισμένα… θαυμαστικά, από πλευράς Μονακό. Σηκώνει, όπως λέμε, άσους στο μανίκι… Σηκώνει… λίγη τρομάρα, στην πλευρά των Μονεγάσκων.

Ο Μπαρτζώκας άφησε χθες μερικές… πληροφορίες να του φύγουν. Ή ίσως και όχι. Ίσως δεν του… έφυγαν. Ο κόουτς, άλλωστε, ξέρει πως μιλάει και τι λέει… Τα πολλά γκαρντ, το «να παίξουμε πιο σκληρά» και αυτά τα οποία ειπώθηκαν, δια στόματος Μπαρτζώκα και Πρίντεζη, δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του το πως θα καταφέρει να… σοκάρει τη Μονακό και πως θα την κάνει να… ψάχνεται λιγάκι. Αυτό το πλάνο, όποιο και αν είναι, θα είναι τέτοιο ώστε φέρει τη Μονακό… προ εκπλήξεως. Όπως του έκανε εκείνη στο Game 2, δηλαδή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πάρε ξανά το πλεονέκτημα!

Πάρε ξανά το πλεονέκτημα!

Στις 22:00 στο Μονακό ο Θρύλος, απέναντι στην ομάδα του Ομπράντοβιτς, για το Game 3 των πλέι οφ και για να επανακτήσει άμεσα το πλεονέκτημα έδρας.