Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονακό-Ολυμπιακός: Το τελειώνεις απόψε!

Μονακό-Ολυμπιακός: Το τελειώνεις απόψε!
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 13:38

Ο Ολυμπιακός είσαι. Έχεις την ευκαιρία να τελειώσεις την πρόκριση ΑΠΟΨΕ και πρέπει να το κάνεις. Για τον λαό σου, ο οποίος θέλει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ να σε δει άμεσα Βελιγράδι, παρά να σε δει τώρα ξανά στο ΣΕΦ. Είναι σαφές αυτό και ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ δεν θέλει περισσότερο άλλον ένα αγώνα στο ΣΕΦ, την προσεχή εβδομάδα, από το να προκριθεί ο Ολυμπιακός απόψε κιόλας, στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Δεδομένα.

Η δήλωση του Κώστα Σλούκα το λέει… καθαρά. Το είπε καθαρά ο ηγέτης του Ολυμπιακού στο παρκέ και έβγαλε όλη του τη θέληση, για να κλείσει από απόψε θέση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!

Αναφερόμενος στην προσωπική του απόδοση, στο ματς της Τετάρτης του Πάσχα, το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε και έκανε το 2-1, ο Σλούκας είπε: «Εγώ κοιτάω ότι η ομάδα κέρδισε. Θέλω να πάμε στο Final Four. Για αυτό ήρθα. Πρέπει να είναι η ομάδα στις 4 καλύτερες της Ευρώπης. Όλοι δουλεύουν για αυτό και αύριο είναι μία ωραία μέρα για να τελειώσουμε την σειρά».

Αν δεν είναι αυτό σαφές, δεν ξέρουμε τι είναι. Μία ημέρα πριν από το μεγάλο αποψινό ματς, το οποίο μπορεί να φέρει τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι και να του δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο, για να σταθεί απέναντι στον Αταμάν και να του δείξει τι σημαίνει ΘΡΥΛΟΣ, ο Κώστας Σλούκας έθεσε σαφώς τον στόχο: Πρόκριση από απόψε…

Όχι ότι έχουν και πρόβλημα με τα έξοδα, αλλά να γλιτώσει και η Μονακό το ταξίδι στον Πειραιά… Και να αρχίσει ο Ολυμπιακός να σχεδιάζει άμεσα το δικό του, στο αγαπημένο του Βελιγράδι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης