Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Euroleague: Με νίκη «πετά» για Βελιγράδι και Final 4 ο Ολυμπιακός (video)

Euroleague: Με νίκη «πετά» για Βελιγράδι και Final 4 ο Ολυμπιακός (video)
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 15:19

Τη νίκη που θα τον στείλει απευθείας από το Μόντε Κάρλο στο Final-4 της Euroleague, θέλει απόψε στις 10 βράδυ ο Ολυμπιακός, με αντίπαλο τη Μονακό, στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς. Εάν όλα πάνε κατ' ευχήν, στον ημιτελικό του Βελιγραδίου θα αντιμετωπίσει την Εφές, που απέκλεισε την Αρμάνι.

Ο Πλάις τα έβαζε από παντού…Ο Μίτσιτς σκόραρε όταν η μπάλα έκαιγε…και η Εφές αφού είδε την Αρμάνι στο φινάλε, να αστοχεί δυο φορές σε σουτ τριών πόντων για την ισοφάριση, πανηγύρισε τελικά τη νίκη με 75-70.

Πήρε την πρόκριση για το Final 4 και ο προπονητής της, Εργκίν Αταμάν, έδειξε σίγουρος για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Δύο ακόμα παιχνίδια. Δυο παιχνίδια απομένουν για το τρόπαιο. Την προηγούμενη βδομάδα είπα ότι θα νικήσουμε το παιχνίδι και ότι θα κάνουμε το back-to-back», δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν.

Για να κάνει το back to back η Εφές θα πρέπει πρώτα να νικήσει στον ημιτελικό του Final 4. Εκεί θα βρει απέναντι της το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Μονακό, με τους ερυθρόλευκους να προηγούνται με 2-1 στις νίκες.

«Είμαστε μία ανάσα από το φάιναλ φορ, είναι ο μεγάλος στόχος όλης της ομάδας. Μιλάμε για έναν αγώνα μποξ στην ουσία. Πρέπει να κάνουμε το τελικό νοκ άουτ γιατί η Μονακό είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα», σχολίασε ο Κώστας Σλούκας.

Στις 10 μ.μ στο βράδυ της Πέμπτης στο Μόντε Κάρλο, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για έναν αγώνα πυγμαχίας. Αν καταφέρει τελικά να βγάλει νοκ άουτ την Μονακό θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο, αλλιώς θα έχει μια ακόμη ευκαιρία στο ΣΕΦ.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Μονακό-Ολυμπιακός: Το τελειώνεις απόψε!

Μονακό-Ολυμπιακός: Το τελειώνεις απόψε!

Ο Ολυμπιακός είσαι. Έχεις την ευκαιρία να τελειώσεις την πρόκριση ΑΠΟΨΕ και πρέπει να το κάνεις. Για τον λαό σου, ο οποίος θέλει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ να σε δει άμεσα Βελιγράδι, παρά να σε δει τώρα ξανά στο ΣΕΦ.