Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με αντίπαλο τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός!

Με αντίπαλο τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός!
Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 10:25

Σε τουρνουά στην Κύπρο θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στα τέλη Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα χρονιά. Μάλιστα, θα τεθεί αντιμέτωπος και με τον Βασίλη Σπανούλη!

Θυμίζουμε, ο θρυλικός αρχηγός έχει γυρίσει σελίδα και πλέον είναι προπονητής, έχοντας αναλάβει τις τύχες του Περιστερίου.

Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που θα γίνει στις 23 και στις 24 Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία.

Εκτός από τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι, οι άλλες δύο ομάδες είναι ο Ερυθρός Αστέρας, όπου συνεχίζει ο πρώην «ερυθρόλευκος» Χασάν Μάρτιν και η Χάποελ Χολόν από το Ισραήλ.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 30 ευρώ για τους ενήλικες και από τα 20 ευρώ για μαθητές και φοιτητές, για όλο το τουρνουά. Το τουρνουά διοργανώνουν η ΕΘΑ Έγκωμης, ο Δήμος Έγκωμης και η PNEUMA Promotions, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης