Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα είπαμε: Ένα επίπεδο πάνω, φέτος

Τα είπαμε: Ένα επίπεδο πάνω, φέτος
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:28

Το μπάσκετ κυλάει στο αίμα μας. Ολυμπιακός είμαστε. Και βλέπουμε πράγματα όχι μόνο με ερυθρόλευκα γυαλιά, αλλά με στοιχεία και με ρεπορτάζ. Σας γράφαμε χθες για τον Τόμας Ουόκαπ και πως ο Αμερικανός έχει βαλθεί φέτος να… τρελάνει τα κοντέρ. Να το πάει σε άλλο επίπεδο ρε παιδί μου… Να το εκτοξεύσει, εκεί όπου του ιδίου του αξίζει να βρίσκεται και της ομάδας να τον έχει… Και ο εξαιρετικός (και) φέτος και ήδη τρομερά ανεβασμένος, Τόμας Ουόκαπ, βάλθηκε από νωρίς να μας επιβεβαιώσει.

Δανειζόμαστε μια ατάκα από την ανάλυση του φιλικού ματς με τη Χάποελ Χολόν, την οποία η ίδια η ΚΑΕ έκανε στο σάιτ της: «Με καλή άμυνα και επιθετική αιχμή τον Τόμας Γουόκαπ προηγήθηκαν με 11π. (13-2) μόλις στο 3’».

Ένα επίπεδο πάνω. Το αναλύσαμε χθες, με βάση όσα έχουμε δει ήδη φέτος, από την ομάδα. Ο Ουόκαπ έχει πάρει το… όπλο του και δεν είναι μονάχα ο κορυφαίος αμυντικός του Θρύλου. Αλλά βάζει και την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι. Προσφέρει σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα παραπάνω, από όσα πρόσφερε και πέρσι. Οπότε, σημειωτέων, ήταν ήδη εξαιρετικός…

Είναι ακόμη νωρίς. Ο Ουόκαπ έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα. Και έχοντας ανεβάσει την απόδοσή του, ανεβαίνει μαζί του και όλος ο Ολυμπιακός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Να «βρέχει» τρίποντα!

Να «βρέχει» τρίποντα!

Ο Ολυμπιακός απέδειξε και χθες, απέναντι στη Χάποελ Χολόν, ότι τη νέα σεζόν κατεβαίνει με διάθεση… βομβαρδισμού.