Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Μπραζντέικις η Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ

Με Μπραζντέικις η Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 12:11

Κάποτε ήταν ο… κακός δαίμονας του Ολυμπιακού. Δυσκολευόταν ο Θρύλος να της επιβληθεί και να την κερδίσει. Όχι πια, αφού αυτό άλλαξε. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε επίπεδο και πλέον ματς όπως αυτά με τη Ζαλγκίρις έχουν «πρέπει». Ακόμη και αν οι Λιθουανοί έρχονται στο ΣΕΦ με… ενισχύσεις.

Όπως αναφέρει το BasketNews, ο Ίγκνας Μπραζντέικις, θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ΣΕΦ. Θα τον έχει στη διάθεσή της η Ζαλγκίρις για το -κεκλεισμένων των θυρών θυμίζουμε- ματς με τον Θρύλο, την Παρασκευή το βράδυ. Λιθουανός γκαρντ είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του Κάουνας, κάτι που αποδείχθηκε και στην πρεμιέρα της Ζαλγκίρις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, κόντρα στην οποία μέτρησε 8 πόντους με 4/8 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 0/1 βολή, 5 ριμπάουντ και 4 λάθη.

Η συμμετοχή του στο ΣΕΦ ήταν αμφίβολη, όμως όπως όλα δείχνουν θα είναι κανονικά παρών. Και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης