Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο σοβαρό τεστ είναι μπροστά

Το πρώτο σοβαρό τεστ είναι μπροστά
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 - 14:57

Διαβολοβδομάδα, λοιπόν. Η πρώτη για τον Ολυμπιακός στη φετινή Ευρωλίγκα, έρχεται στην Ισπανία! Σε δύσκολο τερέν. Αφιλόξενο, αλλά όχι… ανίκητο. Και ο Θρύλος έχει την ευκαιρία, πρώτη μεγάλη για απόψε, να δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει… Ο Παναθηναϊκός, η Μπαρτσελόνα, ήταν υψηλά εμπόδια… Αλλά σε Μπασκόνια και Ρεάλ, ο Θρύλος θα δείξει πραγματικά τι μπορεί να κάνει.

Δύο εκτός έδρας μας, απέναντι σε δύο δύσκολους αντιπάλους, είναι ένα πρώτης τάξεως δείγμα του τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα και πόσο πολύ μπορεί να σπρώξει τα όριά της, για να πάει πιο πάνω. Δεν μιλάμε για δύο απλά ματς. Μιλάμε για δύο διαδοχικές σημαντικές προκλήσεις, στην Ισπανία. Απέναντι στην… πολλή Ρεάλ και την «φονική» όπως έχει ήδη αποδείξει, Μπασκόνια.

Έχει παίξει ήδη δυνατά ματς, ο Θρύλος. Παναθηναϊκός για το Σούπερ Καπ και Μπαρτσελόνα στην Ισπανία ήταν δύο πρώτης τάξεως τεστ, σε αυτό το επίπεδο. Και ο Ολυμπιακός τα πέρασε με άριστα. Πήρε έναν τίτλο και έκανε ένα τεράστιο διπλό, ΔΗΛΩΣΗ χαρακτήρα. Τώρα, στην πρώτη του διαβολοβδομάδα, έχει την ευκαιρία να δείξει ξανά το επίπεδό του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης