Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 21:02

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Φτάσαμε στην 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και με γρήγορους ρυθμούς θα βρεθούμε και στην 4η, αφού η εβδομάδα αυτή έχει διπλή αγωνιστική. Πάμε στο σήμερα, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην έδρα της στις 21:45. Η ισπανική ομάδα έχει ρεκόρ 1-1 στις 2 πρώτες αγωνιστικές. Αφού νίκησε εύκολα τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έχασε από την Μπαρτσελόνα, για το ισπανικό ντέρμπι. Από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθούν να απουσιάζουν οι Ρούντι Φερνάντεθ, ο Κάρλος Αλοθέν, ο Άνταμ Χάνγκα, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και ο Άντονι Ράντολφ. Υπάρχουν απώλειες για τους Ισπανούς, που καλούνται να ξεπεράσουν σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Πάντως, δεν έχουν εύκολο έργο κόντρα στον ανεβασμένο Ολυμπιακό.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πιο ανεβασμένες ομάδες της Ευρωλίγκας και αυτό το παραδέχονται σχεδόν όλοι. Και πως να κάνουν αλλιώς, αφού οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν εντυπωσιακό μπάσκετ. Πηγαίνουν στην Μαδρίτη με 2-0 στις αποσκευές τους, αφού νίκησαν Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη και Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ. Τώρα ταξιδεύουν και πάλι στην Ισπανία, για την «διπλή» εβδομάδα και σε αυτά τα ματς θα στερηθούν τις υπηρεσίες του αρχηγού τους, Κώστα Παπανικολάου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ετοιμάζει την ομάδα του, με τους υπόλοιπους παίκτες του και θα ήθελε να την δει να… ξεμπερδεύει με τις δύο κορυφαίες ισπανικές ομάδες από νωρίς στην σεζόν, με δύο πολύτιμες νίκες στην έδρα τους.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Ρεάλ και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένος για τις 21:45 της Τετάρτης.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Ανταγωνιστικοί και γιατί όχι και νίκη;»

Δύσκολο ματς έχει ο Ολυμπιακός, στην έδρα της Ρεάλ, στο πρώτο από τα δύο εμπόδια της «διαβολοβδομάδας» στην Ισπανία. Και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ξέροντας ότι πλέον δίπλα στους αγώνες της ομάδας του, αρχίζουν να είναι ολοένα και πιο έντονα τα «πρέπει», ξέρει ότι πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι ανταγωνιστικός και στη Μαδρίτη. Είναι σίγουρος ότι θα είναι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα:

«Η Ρεάλ έχει ένα γεμάτο ρόστερ και δυναμική Το προσεγγίσουμε σαν ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της Ευρωλίγκας, με τις ιδιαιτερότητες που τακτικά μπορούμε να παρουσιάσουμε. Φυσικά έχουμε ένα πλάνο για να παίξουμε εναντίον της Ρεάλ. Θεωρούμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για τις αλλαγές των Μαδριλένων σε σχέση με την περσινή σεζόν, σχολίασε: «Νιώθω ότι έχει αλλάξει λίγο. Αυτή τη στιγμή πάνε περισσότερο στο iso και με κάποιες ελλείψεις που έχουν στους γκαρντ. Αυτή τη στιγμή έχουν πολλούς παίκτες που έχουν mismatch στα γκαρντ κυρίως, με το μέγεθός τους. Μιλάω για τον Μούσα και τον Χεζόνια.

Ο «μαγικός» κόσμος του NBA παίζει… μπάλα εδώ

Γενικά έχουν λειψανδρία σε χειριστές της μπάλας. Πιο πολύ παίζουν με πολύ ψηλά σχήματα τα οποία τους βοηθάνε να πάνε σε αλλαγές στα σκριν. Αμυντικά έχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με πέρυσι. Εμείς έχουμε ένα πλάνο. Μιλάμε για μια ομάδα με δυναμική και πολύ μεγάλο μέγεθος. Επιπλέον είναι μια έδρα που είναι δύσκολο να κερδίσεις».

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε LiveStreaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης