Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Κάνααν ο Θρύλος με τον Κολοσσό

Χωρίς Κάνααν ο Θρύλος με τον Κολοσσό
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 14:12

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:15 τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ. Επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει με νίκες, οδεύοντας προς τον τίτλο και φέτος. Και απέναντι στην ομάδα της Ρόδου, εκείνη του Πειραιά θέλει σήμερα να επιβληθεί. Θα το πράξει δίχως τη βοήθεια του Αϊζάια Κάνααν.

Αλλαγών συνέχεια στον Θρύλο, με τον Αμερικανό να μένει εκτός αποστολής σήμερα για τις απαραίτητες «ανάσες». Είναι αναγκαίο αυτό, καθώς και επιτακτικό, αφού ένας ξένος κάθε φορά πρέπει να μένει εκτός, στην Α1. Σήμερα είναι η σειρά του Αμερικανού, να μείνει εκτός δράσης και παράλληλα, να ξεκουραστεί και ο ίδιος.

Ο Κάνααν έχει αρχίσει το τελευταίο διάστημα να ανεβαίνει και να προσφέρει περισσότερα στον Ολυμπιακό. Αμυντικά και επιθετικά. Και ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά ότι θα τον χρειαστεί στην πορεία! Έτσι, του δίνει σήμερα τη δυνατότητα να πάρει λίγη ξεκούραση και να είναι ήρεμος, ενόψει Μακάμπι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης