Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιταλοί: «Η Αρμάνι δεν ασχολείται με τον Ντόρσεϊ»

Ιταλοί: «Η Αρμάνι δεν ασχολείται με τον Ντόρσεϊ»
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 - 11:54

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο Ολυμπιακός θέλει να λύσει το θέμα… «αντι-Ντόρσεϊ», επαναφέροντας τον… Ντόρσεϊ στο ρόστερ του! Ο Ελληνοαμερικανός, ο οποίος φόρεσε πέρυσι τη φανέλα της Ολυμπιακού και έκανε εξαιρετικά πράγματα, έχει αρκετούς… «μνηστήρες» στα πόδια του. Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, ωστόσο, μπορεί στο «κυνήγι» του Ντόρσεϊ να μένει… ένας «μνηστήρας» λιγότερος. Ποιος; Η Αρμάνι Μιλάνο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως αναφέρει ο Αλεσάντο Μάτζι, ο οποίος έφερε μέσω Twitter στην επιφάνεια ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας realolimpiamilano.com, η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα δεν αναμένεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του διεθνούς γκαρντ, πρώην του Θρύλου… Σημαντικό, αν μη τι άλλο, να μειώνεται ο ανταγωνισμός στην υπόθεση αυτή, αφού ήδη υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός, γύρω από την υπογραφή του παίκτη, την οποία θέλουν ήδη αρκετές ομάδες…

Δείτε:

Διαβάστε επίσης