Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ταράζουν τα νερά οι Τούρκοι με Ολυμπιακό και Ντόρσεϊ! «Πρόταση 2,5 εκατομμυρίων»!

Ταράζουν τα νερά οι Τούρκοι με Ολυμπιακό και Ντόρσεϊ! «Πρόταση 2,5 εκατομμυρίων»!
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 - 14:56

Το θέμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ… καίει για την Ευρωλίγκα, αυτές τις ημέρες! Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ, ο οποίος ψάχνει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να συνεχίσει να παίζει στο ΝΒΑ, φέρεται να είναι έτοιμος να κάνει το βήμα της επιστροφής στην Ευρωλίγκα, αν το πλάνο του να παραμείνει στον «μαγικό κόσμο» δεν αποφέρει καρπούς.

Και ο Ολυμπιακός φέρεται να… καραδοκεί! Τα σενάρια έχουν πάρει… φωτιά, διαρκώς βγαίνουν νέα και τώρα οι Τούρκοι… ταράζουν τα νερά, κάνοντας λόγο για «πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους», προς τον Ντόρσεϊ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα-«φωτιά» από τη γειτονική χώρα και συγκεκριμένα από το «1907 media» που ασχολείται με τα τεκταινόμενα στη Φενέρμπαχτσε, κάνει λόγο για πρόταση-μαμούθ του Θρύλου προς τον Ελληνοαμερικανό, για να επιστρέψει στο λιμάνι. «Καμία κίνηση η Φενέρ», αναφέρει η ίδια πηγή.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης