Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γουόκαπ: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, είμαστε μια... αγέλη πεινασμένων σκύλων»

Γουόκαπ: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, είμαστε μια... αγέλη πεινασμένων σκύλων»
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 - 18:07

Τον ενθουσιασμό του ως μέλος του Ολυμπιακού εξέφρασε σε βίντεο-αφιέρωμα της Ευρωλίγκας, ο Τόμας Γουόκαπ. Ο Αμερικανός γκαρντ χαρακτήρισε «θησαυρό» την εμπιστοσύνη του Θρύλου στο πρόσωπο του, ενώ τόνισε: «Είμαστε μια… αγέλη πεινασμένων σκύλων».

Συγκεκριμένα, ο άσος των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Ερχόμενος στον Ολυμπιακό, ήξερα πως είναι μια επιτυχημένη ομάδα. Όμως, μπορώ να πω για τον στόχο αυτή τη στιγμή, που είναι το Final-4. Έχουν κατακτήσει την Ευρωλίγκα, θέλουν πάντα να λάμπουν και έχω υψηλές προσδοκίες του να είμαι κομμάτι αυτού που έχει δημιουργηθεί. Είμαστε μια… αγέλη πεινασμένων σκυλιών! Είμαι 29 ετών και ακόμα μαθαίνω το παιχνίδι. Είναι ευχαρίστηση για μένα. Ποτέ δεν παίρνω κάτι ως δεδομένο. Είναι ένα πολύ σταθερό σύστημα και είμαι μέλος του. Αγαπώ να είμαι κομμάτι του Ολυμπιακού. Όλος ο σύλλογος με εμπιστεύεται και αυτό είναι σαν… θησαυρός για μένα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι! (videos)

Θρύλος είσαι! (videos)

Είτε με Βεζένκοβ, είτε χωρίς, στόχος του Ολυμπιακού το θρυλικό 10-0 επί του Παναθηναϊκού.