Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κάνααν κάνει αγώνα δρόμου για τη Ρεάλ!

Ο Κάνααν κάνει αγώνα δρόμου για τη Ρεάλ!
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 12:48

Ο Αϊζάια Κάνααν είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λόγω μιας περιπέτειας με την υγεία του. Μία πέτρα στα νεφρά είχε ταλαιπωρήσει τον Αμερικανό, ο οποίος έπρεπε να το χειριστεί βεβαίως, με τη βοήθεια των θεραπόντων ιατρών.

Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι θα καταφέρει να τηρήσει και την… υπόσχεσή του, προς τους ΓΑΥΡΟΥΣ, να είναι παρών στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (20/1). Ο γκαρντ του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα Κυριακή (15/1) και μπαίνει σε ρυθμό, για να προσπαθήσει να προλάβει το παιχνίδι με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ.

Σιγά-σιγά, βήμα-βήμα, ο Κάνααν επιστρέφει στις προπονήσεις και θα προσπαθήσει να «τρέξει» για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε ένα δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας, το οποίο βεβαίως αποκτά των χαρακτήρα του «πρέπει» για την ομάδα του Μπαρτζώκα. Ο Κάνααν είναι σε ανοδική πορεία και ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό εαυτό του, στα ματς που έρχονται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης