Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλ για sold out! Μόνο 700 εισιτήρια έμειναν για τη Ρεάλ!

Φουλ για sold out! Μόνο 700 εισιτήρια έμειναν για τη Ρεάλ!
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 14:23

Ο Ολυμπιακός θα έχει και στο ματς με τη Ρεάλ, στο ΣΕΦ (20/1) τη στήριξη του κόσμου του. Μαζικά, μάλιστα, όπως συνήθως! Ο Θρύλος θα κάνει, απέναντι στη βασίλισσα, μια τεράστια προσπάθεια να φτάσει στη νίκη και αυτή την προσπάθεια θα την κάνει σε γεμάτο ΣΕΦ! Αφού πάμε… Φουλ για sold out! Μόνο 700 εισιτήρια έμειναν για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής και η ομάδα της Μαδρίτης θα νιώσει ξανά τι θα πει… Πειραιάς!

Το ΣΕΦ θα είναι ξανά όπως πρέπει. Όσοι επιθυμούν να δουν το ματς από κοντά… ας σπεύσουν. Ο Ολυμπιακός αφήνει διαρκώς υποσχέσεις, για μια άκρως επιτυχημένη σεζόν και ο κόσμος του έχει ζεσταθεί για τα καλά. Σε αντίθεση με το… κρύο, παγωμένο ΟΑΚΑ, το ΣΕΦ παραμένει καυτό και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συνηθίζει να παίζει σε αυτή την ατμόσφαιρα, την οποία μόνο οι ΓΑΥΡΟΙ ξέρουν να φτιάχνουν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς Πειραιωτών, όπως προαναφέραμε, απομένουν μόνο 700 εισιτήρια. Οπότε… όποιος πρόλαβε. Θυμίζουμε το ματς είναι στις 21:00, την Παρασκευή (20/1).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης