Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά

Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά
Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 12:58

Επιστρέφει στο παρκέ, ο Θρύλος. Για αγώνα πρωταθλήματος, αυτή τη φορά! Εντός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό, απέναντι στον Προμηθέα, για την Basket League. Τζάμπολ στις 15:45. Ξανά στο ΣΕΦ, η ομαδάρα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να συνεχίσει το αήττητο και να ‘κλειδώσει’ την πρωτιά στην κανονική διάρκεια, ώστε να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, μέχρι τους τελικούς.

Ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος, με 16 νίκες σε ισάριθμα ματς και 32 πόντους και δεν σκοπεύει να… χαλαρώσει τώρα, αφού καθώς η σεζόν προχωρά, το διακύβευμα είναι ολοένα και μεγαλύτερο.

Θυμίζουμε, αναφορικά με τα εισιτήρια:

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για τον Αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος BASKET LEAGUE με τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ (12/03/2023, με ώρα έναρξης 15:45) η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ως εξής:

  • Μέσω του INTERNET από το grΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr .
  • Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 211 199 6007.
  • Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Κυριακή 12/03/2023 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα (15:45).

Οι τιμές των εισιτηρίων και για τον αγώνα με τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ είναι: 10€, 25€, 30€ KAI 50€.

  • Συνιστάται η χρήση μάσκας.
  • Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
  • Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
  • Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Διαβάστε επίσης