Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το «διπλό» στο Κάουνας ο Ολυμπιακός!

Για το «διπλό» στο Κάουνας ο Ολυμπιακός!
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 13:09

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη «μάχη» της Ευρωλίγκας απόψε (16/3, 20:00). Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα κοντραριστούν με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, έχοντας ως στόχο να δώσουν συνέχεια στις νίκες, έπειτα από το «δύο στα δύο» στη «διαβολοβδομάδα», όπου «πάτησαν» Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ.

Ο Θρύλος, που θα αγωνιστεί σε μία δύσκολη έδρα, στην οποία θέλει να επιστρέψει τον Μάιο για το Final-4 και την κούπα, θέλει να φύγει αλώβητος και να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της Ευρωλίγκας, παίζοντας ξανά όμορφο και ολοκληρωτικό μπάσκετ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει επίσης να κάνει το 21-8, έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ώστε να «αγκαλιάσει» ακόμη πιο σφιχτά το πλεονέκτημα έδρας, ενόψει των πλέι οφ.

Βέβαια, από την αποψινή προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» θα λείψει ο τραυματίας Κώστας Σλούκας, ωστόσο ο Θρύλος έχει δείξει φέτος πως δεν καταλαβαίνει από απουσίες!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης