Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίτερς: «Έχουμε προετοιμαστεί» (video)

Πίτερς: «Έχουμε προετοιμαστεί» (video)
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 15:25

Ο Άλεκ Πίτερς έχει τον ρόλο του στην ομάδα του Ολυμπιακού και τον υπηρετεί καλά. Και με την ομάδα να πηγαίνει να παίξει στο Βελιγράδι δίχως τον κόουτς, η συνθήκη είναι ιδιαίτερη. Ο Αμερικανός διανύει περίοδο φόρμας και μίλησε για το ματς στη Σερβία, με την Παρτιζάν.

Αναλυτικά: «Το ότι πάμε σε μια τόσο δυνατή έδρα είναι η... διασκεδαστική πλευρά της δουλειάς μας. Όταν είσαι σε αυτό το σημείο της σεζόν πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος και έτοιμος για ότι πρόκειται να επακολουθήσει. Όμως, έχουμε προετοιμαστεί και όλοι είμαστε έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση. Είμαστε έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις που θα έρθουν και ξέρουμε πως είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όχι μόνο στο αυριανό ματς, αλλά και σε αυτά που ακολουθούν».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Για την απουσία του κόουτς Μπαρτζώκα, σχολίασε: «Είναι σίγουρα ασυνήθιστο, όμως, έχουμε προετοιμαστεί. Και στο Λαύριο παίξαμε με τον κόουτς Παππά σε ρόλο πρώτου προπονητή. Στο τέλος της ημέρας η ομάδα μας προετοιμάζεται με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα με το τι μπορεί να συμβαίνει. Σε αυτή τη φάση είμαστε σε μια μηχανή που δουλεύει σωστά. Του εύχομαι περαστικά, να γίνει σύντομα καλά και να επιστρέψει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Παππάς: «Πνευματικά έτοιμοι» (video)

Παππάς: «Πνευματικά έτοιμοι» (video)

Ο εκτελών χρέη πρώτου προπονητή, άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, μίλησε για το ματς με την Παρτιζάν, κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Σερβία.

Χωρίς τον κόουτς στο Βελιγράδι

Χωρίς τον κόουτς στο Βελιγράδι

Όπως έγινε ξεκάθαρο, μετά και τη σημερινή ημέρα, ο Ολυμπιακός πάει στο Βελιγράδι δίχως τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ντεμπούτο για τον κόουτς Παππά στην Ευρωλίγκα.