Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γουόκαπ «βλέπει» Σπανούλη και Παπαλουκά!

Ο Γουόκαπ «βλέπει» Σπανούλη και Παπαλουκά!
Κυριακή, 2 Απριλίου 2023 - 13:19

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Καρδίτσα, για την Basket League. Και πέραν του ομαδικού κέρδους, από τη νίκη, υπάρχουν και αρκετά ατομικά ρεκόρ, τα οποία διάφοροι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα κυνηγούν. Ο Τόμας Γουόκαπ, για παράδειγμα, ο οποίος ηγείται στις ασίστ. Αν παραμείνει μέχρι το τέλος της regular season πρώτος πασέρ, θα πετύχει αυτό που πέτυχαν δύο σπουδαίοι του Ολυμπιακού, στο παρελθόν! Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

MILESTONE
* Επτά πόντοι χωρίζουν τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη από τους 1.900 στην Basket League. Είναι ένας αριθμός στον οποίο έφτασαν 84 παίκτες στο παρελθόν με τελευταίους τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Λεωνίδα Κασελάκη.
FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ
* Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει αναδειχτεί MVP της εβδομάδας συνολικά τέσσερις φορές στη φετινή σεζόν, τις περισσότερες από κάθε άλλον αφού τον ακολουθούν με δύο τέτοιους τίτλους οι Γκούντγουϊν, Μπίλαν και Φράνκε. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε κατακτήσει μία μόνο φορά αυτόν τον τίτλο στην περσινή σεζόν (στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα) ενώ τον είχε μοιραστεί στην πρεμιέρα με τους Χάνλαν και Δίπλαρο.
* Ο Τόμας Γουόκαπ αισθάνεται την πίεση του Άντονι Κάουαν στη μάχη για τον κορυφαίο πασέρ του φετινού Πρωταθλήματος αλλά έχει ένα προβάδισμα έξι ασίστ (114 έναντι 108). Αν το κρατήσει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, θα γίνει ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού που θα το καταφέρει μετά τον Θοδωρή Παπαλουκά (2008-09) και τον Βασίλη Σπανούλη (2011-12, 2012-13, 2014-15).
* Ο Ταρίκ Μπλακ συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενους αγώνες Πρωταθλήματος με 12+ ranking. Σε αυτούς είχε 19/26 δίποντα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Με την Καρδίτσα για την Basket League!

Με την Καρδίτσα για την Basket League!

Επιστρέφει σε ρυθμό Α1 ο Θρύλος, μετά το 13-0 επί του Παναθηναϊκού. Σοβαρά και δίχως «εκπτώσεις», για το απόλυτο στο πρωτάθλημα! Τζάμπολ στις 19:15.