Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο λιμάνι της καρδιάς του ο ΜακΚίσικ έως το 2025! (video, photos)

Στο λιμάνι της καρδιάς του ο ΜακΚίσικ έως το 2025! (video, photos)
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 17:29

Οι ανανεώσεις των «στυλοβατών» του Ολυμπιακού ξεκίνησαν. Μετά τον Σάσα Βεζένκοφ, τον Ιανουάριο, σειρά πήρε ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο «Σακ Ατάκ» υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Θρύλο. Και θα παραμείνει στο λιμάνι της καρδιάς του έως το 2025! Με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να τον επιβραβεύουν για τις εκπληκτικές εμφανίσεις του και την αφοσίωση του στην ομάδα του Πειραιά!

Ο Αμερικανός έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Και οι υπογραφές έπεσαν. Ο ΜακΚίσικ θα συνεχίζει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για δύο ακόμα χρόνια!

Μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον ΜακΚίσικ με ένα επικό βίντεο!

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σακίλ ΜακΚίσικ μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριου του 2020, συναντήθηκε σήμερα (11/4) με τους Προέδρους, κυρίους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο».

Δείτε την ανακοίνωση:

Διαβάστε επίσης