Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο ο Θρύλος συνεχίζει το ταξίδι του στην Ευρώπη

Μόνο ο Θρύλος συνεχίζει το ταξίδι του στην Ευρώπη
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 00:00

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Έπειτα από τον αποκλεισμό της ΑΕΚ στο Basketball Champions League από τη Χάποελ Iερουσαλήμ, αλλά και αυτόν του Προμηθέα στο Eurocup, δεν απέμεινε καμία άλλη ομάδα από τη χώρα μας που να συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Φυσικά, μόνο ο Θρύλος μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο, κάτι το οποίο απέδειξε και φέτος κατακτώντας την πρώτη θέση στη regular season της Euroleague, παίρνοντας νίκες απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους.

Εκτός της ΑΕΚ και του Προμηθέα που αποχαιρέτησαν σήμερα (19/4) τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τους, ας μην ξεχνάμε και τον Παναθηναϊκό που έμεινε από πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης της 8άδας της Euroleague, τερματίζοντας προτελευταίος και δείχνοντας ότι δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίσει να κοιτάει ακόμα πιο μακριά στην Euroleague, καθώς έχει μπροστά του τα playoffs με τη Φενέρμπαχτσε, την οποία μπορεί να αποκλείσει και να βρεθεί στο Final 4 του Κάουνας.

Διαβάστε επίσης