Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μύλος με τον Μπέικον: «Δεν θα τους αφήσω να με κοροϊδέψουν» (photos)

Μύλος με τον Μπέικον: «Δεν θα τους αφήσω να με κοροϊδέψουν» (photos)
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 15:20

Θλιβερή προπαγάνδα είχαν κάνει μέχρι και με τον Μπέικον. Όταν ο κόουτς Μπαρτζώκας έκρινε ότι δεν είναι κατάλληλος για το ρόστερ της ομάδας του και είπε «όχι» στην προώθηση της μεταγραφής του, έβγαιναν και πούλαγαν σανό. Όταν, δε, τον πήρε ο εξασφύριχτρος, πούλαγαν ακόμη περισσότερο. Για τον «παιχταρά που… μόνος του θα γυρίσει την κατάσταση». Αυτό έλεγαν, μέσες-άκρες. Το είδαμε…

Προσοχή, δεν λέμε, καλός παίκτης ο Μπέικον. Στον Ολυμπιακός ΔΕΝ κόλλαγε. Και ο κόουτς το είδε και τώρα… τα λούζονται άλλοι. Μύλος με τον Αμερικανό: «Δεν θα τους αφήσω να με κοροϊδέψουν», έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του, ενώ είναι εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Είμαι τόσο παρεξηγημένος που δεν βγάζει νόημα αλλά ορκίζομαι πως όλα έχουν να κάνουν με τη δουλειά κάθε φορά που βρίσκομαι στο γήπεδο. Η θέλησή μου να κερδίζω είναι πάντα εκεί. Η δουλειά που ρίχνω είναι πάντα εκεί. Δεν θα τους αφήσω να με κοροϊδέψουν σαν να μην αξίζω τα χτυπήματα και τις μελανιές που έχω φάει! Αυτός ο πόνος έχει να κάνει με κάτι που πραγματικά αγαπώ να κάνω. Να είστε ευλογημένοι»¸έγραψε και πρόσθεσε: «Ποτέ μην είστε ασεβείς σε κάποιον με καλή καρδιά, ο οποίος έκανε τα πάντα για να είστε καλά όταν κανείς άλλος δεν ήταν εκεί».

Ας μας πουν πάλι πως τον… έκλεψαν από τον Ολυμπιακό, ε; Μην ξεχάσουν…

Δείτε:

Διαβάστε επίσης