Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα αρχηγού, ώρα MVP, ώρα συνόλου, προπονητή, εξέδρας!

Ώρα αρχηγού, ώρα MVP, ώρα συνόλου, προπονητή, εξέδρας!
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 14:59

Είναι ευλογημένη ομάδα ο Θρύλος. Σε όλα τα επίπεδα. Μπαίνει σε αυτά τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, έχοντας μεγάλα ατού. Έχοντας μεγάλα πλεονεκτήματά, σε σχέση με την αντίπαλό του. Πάμε να τα δούμε με τη μορφή… λίστας:

1) Αρχηγός-ηγέτης. Μαθημένος στα δύσκολα, ήρεμος όπου χρειάζεται και… εκρηξιγενής όπου απαιτείται. Ο Κώστας Παπανικολάου είναι ο άνθρωπος που παρέλαβε τη σκυτάλη από Σπανούλη και Πρίντεζη και συνεχίζει την παράδοση των μεγάλων αρχηγών. Παικτών που ξέρουν, όσο λίγοι, τι εστί Θρύλος…

2) Ο MVP. Επισήμως όχι, αλλά… αυτός είναι. Κακά τα ψέματα. Ο MPV όλης της Ευρωλίγκας. Είναι ο άνθρωπος που στα δύσκολη βγήκε και βγαίνει μπροστά. Και παίρνει την ομάδα από το χέρι, να την πάει εκεί όπου εκείνη θέλει να πάει. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο… Σάσα Βεζένκοφ.

3) Δίψα. Ο Τόμας Γουόκαπ την ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο. Δίψα… άσβεστη. Πάθος για διάκριση. Ακόμη και τώρα, που τα πλέι οφ αρχίζουν και ο Ολυμπιακός μπαίνει σε αυτά ως πρώτος, η δίψαν είναι το Νο1 στοιχείο του. Είπαμε: Αγέλη πεινασμένων σκύλων.

4) Κόουτς. Ο άνθρωπος που ξέρει την ομάδα του όσο κανείς. Ο άνθρωπος που έφτιαξε, εξέλιξε και διαρκώς αναβαθμίζει, αυτή την ομάδα. Αυτή την ομαδάρα. Ένας άνθρωπος ο οποίος ακόμη και σε σχέση με προηγούμενες χρονιές του, διαβάζει το ρόστερ του, τα παιχνίδια, τη διοργάνωση, με τον πλέον άμεσο και σωστό τρόπο. Και έχει αποτέλεσμα. Το βλέπουμε ήδη.

5) Σύνολο. Ομάδα. Με τα όλα της. Όσο και να ξεχωρίζει και ένας διαφορετικός πρωταγωνιστής, κάθε φορά, στο τέλος της ημέρας ΜΟΝΟ το σύνολο είναι πάνω από όλους και από όλα. Και για αυτό τον λόγο, ο Ολυμπιακός είναι εκεί όπου είναι. Έχει πάει εκεί όπου έχει πάει. Και θα πάει ακόμη πιο μακριά.

6) Έδρα. ΣΕΦ. Κόσμο. Κερκίδα. ΛΑΟ! Αυτό τον λαό που είναι πάντα εκεί. Και πάντα θα είναι… Και θα είναι και απόψε. Ομάδα και κόσμος, ως ένα, για την πρόκριση… Σε μια έδρα-φόβητρο. Σε ένα γήπεδο-καμίνι…

7) Θρύλος είναι… Αρκεί αυτό. Θρύλος είναι και… #ΜΕΧΡΙΤΕΛΟΥΣ θα πάει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Απόψε παίζει μπάλα και το ΣΕΦ!

Απόψε παίζει μπάλα και το ΣΕΦ!

Ο Θρύλος έχει στο πλάι του, τους καλύτερους της Γης! Ομάδα και κόσμος ως ΕΝΑ, πάει για το 1-0 στη σειρά την πλέι οφ με τη Φενέρ!