Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΚΑΝΑΛΙ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΚΑΝΑΛΙ
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 20:35

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΚΑΝΑΛΙ: Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα τερμάτισε στην 1η θέση της Ευρωλίγκας, με ρεκόρ 24-10. Οι «ερυθρόλευκοι» μονομαχούν με τη Φενέρμπαχτσε, με στόχο την πρόκριση στο Final 4. Πριν από λίγες μέρες έκανε το πρώτο βήμα, επικρατώντας της τουρκικής ομάδας στο Game 1, στο Φάληρο. Το τελικό 79-68 ήρθε χάρη στην σπουδαία εμφάνιση της ομάδας στο 3ο δεκάλεπτο, με τον Κάναν (18 π.) να λαβώνει την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, με συνεχόμενα τρίποντα. Πρώτος σκόρερ στον αγώνα, ο MVP της ομάδας στην κανονική περίοδο, Βεζένκοβ (19 πόντους), ενώ ξεχώρισαν και οι Γουόκαπ, ΜακΚίσικ, Φαλ. Στο κατάμεστο ΣΕΦ, οι Πειραιώτες έπαιξαν για ακόμη μια φορά φέτος, εντυπωσιακό μπάσκετ και πήραν προβάδισμα στη σειρά. Πολύ κρίσιμη και η αποψινή αναμέτρηση, αφού αν γίνει το 2-0 σήμερα, τότε ο Ολυμπιακός γνωρίζει πως η σειρά θα επιστρέψει σίγουρα στο Φάληρο, ενώ θα έχει και δύο ευκαιρίες να τελειώσει την πρόκριση στους δύο αγώνες, στην Τουρκία.

Η Φενέρμπαχτσε παλεύει για μια θέση στο Final 4, αλλά τίθεται αντιμέτωπη με την κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης. Απέναντι στον πολύ «διαβασμένο» Ολυμπιακό, στάθηκε καλά για ένα ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν μπόρεσε να περιορίσει τον Ολυμπιακό, που μπόρεσε να χτίσει διαφορά. Ξεχώρισε ο Μότλεϊ (15 πόντους, 7 ριμπάουντ), ενώ θετική παρουσία είχαν και οι Πιέρ (13 π) και Γκούντουριτς (12 πόντοι). Ο παλιός γνώριμος τον Πειραιωτών, Τάιλερ Ντόρσεϊ, που τιμήθηκε πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης, τελείωσε το παιχνίδι χωρίς πόντο. Στη Φενέρμπαχτσε προτεραιότητα έχει φυσικά η νίκη απόψε, αφού αλλιώς η σειρά θα δυσκολέψει σημαντικά, αν ο Ολυμπιακός φτάσει στο 2-0.

To Game 2 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 της Παρασκευής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΚΑΝΑΛΙ | Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης