Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ζέσταμα» για Κάουνας

«Ζέσταμα» για Κάουνας
Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 - 11:05

Ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά του κόντρα στον ΠΑΟΚ και μαζί το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Basket League, δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Άλλωστε, δεν χρειαζόταν να παίξει στα... κόκκινα επί 40 λεπτά παιχνιδιού, έπειτα από μία εξαντλητική σειρά απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι», με το μυαλό, όπως είναι λογικό, στο Final-4 του Κάουνας, προσπάθησαν να κάνουν διαφύλαξη δυνάμεων ενόψει του ημιτελικού της Παρασκευής (19/5, 18:00) με τη Μονακό στη «Zalgirio Arena». Για αυτό το λόγο πήρε «ανάσες» ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος έμεινε εκτός δωδεκάδας από τον Γιώργο Μπαρτζώκα για λόγους ξεκούρασης στο ματς με τους «ασπρόμαυρους».

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός έκανε το «ζέσταμά» του για το Final-4, παίζοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου μονάχα όταν χρειάστηκε, για να «καθαρίσει» τον ΠΑΟΚ και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους τελικούς του πρωταθλήματος. Και τώρα φυσικά είναι η ώρα να στρέψει την προσοχή του στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού της Ευρωλίγκας και να ετοιμάσει βαλίτσες για Κάουνας, με... φόντο την κούπα!

Διαβάστε επίσης