Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε να ζεσταινόμαστε σιγα-σιγά…

Πάμε να ζεσταινόμαστε σιγα-σιγά…
Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 - 23:06

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, κέρδισε άνετα τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και πλέον θέλει μία νίκη για να είναι ο ξανά νταμπλούχος Ελλάδας, και τη φετινή χρονιά. Κακά τα ψέματα, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί της σειράς και το απέδειξε περίτρανα εντός των τεσσάρων γραμμών. Κέρδισε τον «αιώνιο» αντίπαλο δύο φορές, παίζοντας το μπάσκετ που βλέπουμε στην Ευρωλίγκα φέτος. Η διαφορά των δύο αγώνων αλλάζει μόνο ως προς στο χρονικό σημείο κατά το οποίο έγινε η «έκρηξη» του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινούν δυναμικά στον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ, ενώ στο ΟΑΚΑ, στην έναρξη της 3ης περιόδου.

Η Πέμπτη δεν είναι μακριά. Πλησιάζει η ώρα να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει στο ΟΑΚΑ. Να επιβληθεί κανονικότητα. Και να αποδοθεί στο παρκέ η πραγματική διαφορά των δύο ομάδων, όπως αυτή αποτυπώνεται τα τελευταία δύο χρόνια και στο 15-1.

Ο Ολυμπιακός έχει συγκεκριμένη δουλειά και αυτή και μόνο οφείλει να κάνει. Να μπει στο γήπεδο, να νικήσει, καθαρά και ξάστερα και όμορφα και να σηκώσει την κούπα μέσα στο ΟΑΚΑ. Δεν έχει σχέση το ματς αυτό, με το ματς που έγινε πριν μια εβδομάδα και την σφαγή από τους «γκρι», τώρα θα είναι αλλιώς, γιατί ο Θρύλος θα τους «πατήσει» όλους και θα σηκώσει το πιο μάγκικο πρωτάθλημα στην έδρα του αιώνιου πελάτη του. Ότι πιο ονειρικό και καλύτερο για κάθε ΓΑΥΡΟ!

Αυτό να είναι σαφές στην ομάδα, η οποία θα πρέπει να μπει στο παρκέ του ΟΑΚΑ για να… καθαρίσει. Μετράμε αντίστροφα πλέον…

Διαβάστε επίσης