Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο μόνος τρόπος για να έρθει ο Τζέιμς...

Ο μόνος τρόπος για να έρθει ο Τζέιμς...
Κυριακή, 6 Αυγούστου 2023 - 11:12

Τα σενάρια για τον Μάικ Τζέιμς και τον Ολυμπιακό άναψαν φωτιές από το πρωί του Σαββάτου (5/8). Ειδικά από τη στιγμή που στην εποχή των social media κάθε μεταγραφική φήμη οδηγεί σε ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή και «inside informations».

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ενεργοποίησαν σχετικά γρήγορα τ’ αντανακλαστικά τους και διέψευσαν ένα τέτοιο σενάριο σημειώνοντας «με παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια».

Είναι γεγονός πως ο Μάικ Τζέιμς δεν είναι ελεύθερος. Έχει συμβόλαιο με τη Μονακό, το οποίο και ανανεώθηκε. Ο παίκτης μέχρι τα μέσα Ιουλίου, είχε τη δυνατότητα να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά μόνο αν έβρισκε σύλλογο στο ΝΒΑ, κάτι που δε συνέβη.

Μπορεί όμως ο παίκτης να έρθει στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο; Ο μόνος τρόπος που ενδέχεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο παίκτης, είναι να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τους Μονεγάσκους και να αποχωρήσει.

Υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει ενθουσιαστεί με το γεγονός πως η Μονακό έφερε στην ομάδα της τον σπουδαίο πλέι μέικερ από το ΝΒΑ, Κέμπα Ουόκερ. Επρόκειτο για την πιο εντυπωσιακή μεταγραφή της φετινής σεζόν στην EuroLeague, αλλά με αυτόν τον τρόπο γίνεται... χαμός στην περιφέρεια της Μονακό. Πέρα από τους Μάικ Τζέιμς και Κέμπα Ουόκερ, υπάρχουν και οι Τζόρνταν Λόιντ και Ελί Οκόμπο, με αποτέλεσμα να θέλει ο καθένας μια μπάλα για τον εαυτό του.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, δεν ασχολείται με παίκτες που έχουν συμβόλαιο και είναι γεγονός. Τα δεδομένα όμως μπορεί να αλλάξουν, αν κάποιος καταφέρει και βρει τρόπο να μείνει ελεύθερος...

Διαβάστε επίσης