Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βροχή» τα δημοσιεύματα για Τζέιμς και Θρύλο!

«Βροχή» τα δημοσιεύματα για Τζέιμς και Θρύλο!
Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 - 13:21

Τα σενάρια για το μέλλον του Μάικ Τζέιμς δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα. Ολα τα δεδομένα συνηγορούν πως το τέλος του Τζέιμς από το Πριγκιπάτο είναι πιο κοντά από ποτέ.

Μέσα σε όλα και ο Ολυμπιακός. Που περιμένει τις οριστικές εξελίξεις σε αυτό το ιδιαίτερο μεταγραφικό σίριαλ. Στη Γαλλία επιμένουν, φέρνοντας τους ερυθρολεύκους σε θέση pole position για την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς. Μάλιστα, γίνεται λόγος και για το ποσό που θα προσφέρουν στον έμπειρο γκαρντ. Στα 2 εκατομμύρια ευρώ τοποθετούν την πρόταση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα προς την πλευρά του Αμερικανού.

«Ο Ολυμπιακός, φιναλίστ της τελευταίας διοργάνωσης της EuroLeague, αναζητά τον αντικαταστάτη του Κώστα Σλούκα, που έχει πάει στον πράσινο αιώνιο αντίπαλο. Το ενδιαφέρον (σ.σ. μεταξύ Ολυμπιακού και Τζέιμς) είναι αμοιβαίο, υπό την προϋπόθεση ότι ο παίκτης θα συμφωνήσει να μειώσει τον μισθό του. Κάτι που θα μπορούσε να συμβεί», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα του wesportfr.

«Ο σύλλογος είναι έτοιμος να του προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ λαμβάνει 2,5 εκατομμύρια στο Πριγκιπάτο. Αλλά με πολύ μεγαλύτερες ευθύνες και σε μια ομάδα που θα μπορούσε να περιστρέφεται γύρω από εκείνον. Ένα είναι σίγουρο, ότι από το περασμένο Σαββατοκύριακο η Μονακό και ο Μάικ Τζέιμς προσπαθούν να βρουν κοινό έδαφος για πιθανή λύση του συμβολαίου του», σημειώνει.

Διαβάστε επίσης