Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τα ρεκόρ που έχει και κυνηγάει ο Θρύλος

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τα ρεκόρ που έχει και κυνηγάει ο Θρύλος
Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2023 - 13:43

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει για τα ρεκόρ. Παίζει για τίτλους, νίκες. Για να δίνει χαρά στον κόσμο του. Αλλά καθώς παίζει ωραίο μπάσκετ, τα ρεκόρ… έρχονται μόνα τους. Πάμε να δούμε αυτά που κυνηγάει ενόψει ο ΠΑΟΚ (17:15) και αυτά που έχει ήδη στα χέρια του.

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

MILESTONE

* Ο Κώστας Παπανικολάου δεν είχε τάπα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η πρώτη που θα κάνει θα είναι η 100ή του στη Stoiximan Basket League.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα γίνει και τυπικά ο 3ος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League σε αγώνες. Αυτός θα είναι ο 137ος στον οποίο θα κοουτσάρει τους «ερυθρόλευκους» για το Πρωτάθλημα και έτσι θα ξεπεράσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

* Ο Μουσταφά Φαλ χρειάζεται τέσσερα ριμπάουντ για να μπει στην 30άδα των ριμπάουντερ του Ολυμπιακού στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έχει 290 και μπροστά του με 293 είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

* Ο Τόμας Ουόκαπ είναι ο μόνος από τους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν έχει αστοχήσει ακόμη σε βολή (6/6). Μιχάλης Λούντζης και Μουσταφά Φαλ έχουν συνολικά 3/18.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το υψηλότερο ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Εκτέλεσαν με 43,29%

- Αυτό είναι ομολογουμένως από τα σπάνια της στατιστικής. Ο Ολυμπιακός των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών είχε υψηλότερο ποσοστό στα δίποντα (55,47%) από τις βολές (55,07%).

Διαβάστε επίσης

Κάνε δική σου την Πυλαία

Κάνε δική σου την Πυλαία

Ο Ολυμπιακός παίζει στις 17:15 στην έδρα του ΠΑΟΚ, όπου θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα…