Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκος: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στο ΟΑΚΑ και να κερδίσουμε ξανά»

Γκος: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στο ΟΑΚΑ και να κερδίσουμε ξανά»
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 - 12:20

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 89-72, για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος αναφέρθηκε στη νίκη του Θρύλου επί της Μακάμπι, αλλά και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (22/1, 20:15).

«Βγήκαμε και παίξαμε επιθετικά, ενωμένοι, έξυπνα. Όταν παίζουμε με όλα αυτά τα στοιχεία, έχουμε πολλές δυνατότητες και γινόμαστε μία ομάδα δύσκολη να την κερδίσεις. Ξέραμε ότι η Μακάμπι παίζει γρήγορα και σκοράρει πολύ, με αυτό το ρόστερ έχουμε το μέγεθος, τους γκαρντ, την άμυνα, την επίθεση. Πρέπει να τα βάλουμε όλα αυτά σε μία σειρά, πρέπει να βρούμε την συνέπεια και ενωμένοι να προχωρήσουμε. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε, μιλήσαμε γι’ αυτό, είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα και τον τρόπο που προσεγγίσαμε το ματς.

Απαιτώ πολλά από τον εαυτό μου, δουλεύω συνέχεια για να είμαι εκεί για την ομάδα στις μεγάλες στιγμές. Κανείς δεν περιμένει περισσότερα από εμένα από τον ίδιο μου τον εαυτό. Θέλω να κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα από εμένα, άμυνα ή επίθεση, απόψε δεν σκόραρα πολύ, αλλά έκανα τον ρόλο μου, νιώθω πίεση, αλλά θέλω να είμαι εκεί όταν με χρειάζεται περισσότερο η ομάδα.

Πάντα στα ντέρμπι υπάρχει μεγαλύτερη ψυχολογική προετοιμασία, είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, πάντα θες να τα κερδίζεις αυτά τα ματς, θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί και να κερδίσουμε ξανά, όπως έγινε στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας. Είναι πολύ σημαντικό ματς για την βαθμολογία του πρωταθλήματος. Έχω ζήσει πολλές αντιπαλότητες, στην πρώτη χρονιά μου στην Ευρώπη με την Παρτιζάν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με την Ρεάλ κόντρα στη Μπαρτσελόνα και τώρα στην Ελλάδα. Ελπίζω να κερδίσουμε, ζούμε γι’ αυτά τα ματς».

Διαβάστε επίσης