Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φέρτε μας το Κύπελλο ξανά!

Φέρτε μας το Κύπελλο ξανά!
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 - 10:48

Έφτασε η ώρα! Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς (πλην Σούπερ Καπ φυσικά) με τον Θρύλο να είναι έτοιμος για να κάνει το πρώτο από τα αποφασιστικά βήματα που χρειάζεται, για να καταφέρει να σηκώσει και φέτος την κούπα και να την… επαναφέρει στον Πειραιά! Μπαίνει στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός. Τζάμπολ στον δικό του προημιτελικό, στις 18:00, απέναντι στο Περιστέρι.

Το three-peat είναι πάντα πιο σημαντικό από μία οποιαδήποτε κατάκτηση. Πιστοποιεί και επιβεβαιώνει ότι η κυριαρχία είναι σε ισχύ. Και ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή παραμένει κυρίαρχος του ελληνικού μπάσκετ και θέλει να το πιστοποιήσει ξανά! Απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα μόνο αν… δεν παίξει. Και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν μας έχει συνηθίσει στο να… μην παίζει. Δεν μας έχει συνηθίσει σε ύφος μπλαζέ και σε… χαλαρότητα. Κάθε άλλο.

Ο Θρύλος επανέρχεται στα γνωστά του στάνταρ, έχοντας μοναδική απουσία τον Μιλουτίνοφ. Και έτσι, με θέληση, πάθος, αγωνιστική ανωτερότητα και -πάνω από όλα- δίψα για τον τίτλο, ο Ολυμπιακός αρχίζει την περιπέτειά του, σε αυτό το Final 8 στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης