Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμα... πονάει ο Σλούκας! (video)

Ακόμα... πονάει ο Σλούκας! (video)
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 13:24

Εντάξει, δεν είναι λίγο να φεύγεις από μία ομάδα-οικογένεια για να πας σε εκείνους που σου έκλεβαν τον ιδρώτα και τελικά να μην μπορείς να στεριώσεις! Ήθελε να γίνει ηγέτης ο Κώστας Σλούκας, αλλά όπως φαίνεται μόνο ηγέτης δεν είναι...

Αφού πανηγύρισε προκλητικά στο ΣΕΦ μετά από καλάθι του, τελικά έφυγε ξανά με κατεβασμένο το κεφάλι. Μέχρι και με τους διαιτητές τα έβαλε ο... αδικημένος! Γελάει ο κόσμος. Ο 34χρονος άνοιξε διάλογο με τους ρέφερι του ντέρμπι και στο βίντεο που δημοσίευσε η Euroleague με την body cam που είχε πάνω του ο πρώτος διαιτητής του αγώνα, μία από τις φάσεις που ξεχωρίζουν είναι η... γκρίνια του Σλούκα!

«Επιτρέπετε το physical παιχνίδι και σφυρίζετε αυτό; Νομίζω πως κρίνατε το παιχνίδι, δε συμφωνείς;», ανέφερε στον Σρέτεν Ράντοβιτς ο Κώστας Σλούκας.

«Νομίζω πως ήταν ξεκάθαρο φάουλ, δε νομίζεις το ίδιο;», είπε ο Κροάτης ρέφερι, με τον Σλούκα να απαντά πως «Ναι, αλλά κρίνατε το παιχνίδι». Ο διάλογος τελείωσε με τον Σρέτεν Ραντοβιτς να απαντά στον Κώστα Σλούκα ότι «Όχι, νομίζω πως εκείνοι έκριναν να κάνουν το φάουλ».

Ακόμα πονάει ο «ηγέτης» που του έγινε συνήθεια να βλέπει τον Θρύλο να τον γλεντάει. Μετάνιωσε για την επιλογή του να φύγει; Κανείς δεν ξέρει και ούτε μας ενδιαφέρει. Τέτοιους «ηγέτες» ο Ολυμπιακός δεν τους θέλει.

Διαβάστε επίσης