Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βιλερμπάν: Αυτά έχει κάνει στα τελευταία 5 ματς στη Euroleague...

Βιλερμπάν: Αυτά έχει κάνει στα τελευταία 5 ματς στη Euroleague...
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 - 20:26

Μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ για να υποδεχτεί τη Βιλερμπάν (21/3, 21:15), για την 31η αγωνιστική της Euroleague. Οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς μπαίνουν στην τελική ευθεία της διοργάνωσης. Φυσικά, στόχος τους είναι να κάνουν το «4 στα 4», προκειμένου να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Ο Θρύλος βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 18-12 και φυσικά είναι πολλά επίπεδα πιο πάνω από την αδύναμη, αλλά πάντα απρόβλεπτη, Βιλερμπάν, η οποία βρίσκεται στην 17η θέση με ρεκόρ 7-23. Οι Γάλλοι δεν φοβίζουν τους «ερυθρόλευκους», όμως οι μάγκες του Γιώργου Μπαρτζώκα καλούνται να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, για να πάρουν τη 19η νίκη τους.

Στα τελευταία της πέντε παιχνίδια στη Euroleague η Βιλερμπάν μετράει τρεις ήττες και δύο νίκες. Πρόκειται για μία ομάδα που κανείς δεν πρέπει να υποτιμά, ειδικά από τη στιγμή που παίζει χωρίς πίεση, αφού δεν κυνηγά το παραμικρό στη φετινή σεζόν της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι Γάλλοι ηττήθηκαν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (98-90) στην 30ή αγωνιστική, ενώ κέρδισαν την Αναντολού Εφές εντός έδρας (84-80), στην 29η αγωνιστική. Μάλιστα, μετράνε ακόμα μία ήττα από τον Παναθηναϊκό (85-67), αλλά και μία νίκη εντός έδρας επί της Αρμάνι Μιλάνο (81-77). Ακόμη, είχαν βάλει δύσκολα και στην Μπασκόνια, όταν ηττήθηκαν στην Ισπανία με 94-80.

Διαβάστε επίσης