Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαρεντζάκης: «Μεγάλο όπλο για εμάς ο Μιλουτίνοφ, σπουδαίο ταλέντο ο Πετρούσεφ» (video)

Λαρεντζάκης: «Μεγάλο όπλο για εμάς ο Μιλουτίνοφ, σπουδαίο ταλέντο ο Πετρούσεφ» (video)
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 - 17:50

Δηλώσεις σε σερβικό Μέσο παραχώρησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μετά τη νίκη (86-89) του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Euroleague και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο διεθνής γκαρντ του Θρύλου δήλωσε: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και... έπρεπε να έχω τη φανέλα του. Το στυλ του είναι μοναδικό και τον σέβομαι πάρα πολύ. Κάπου διάβασα, ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία του σεζόν, οπότε έπρεπε να πάρω μια φανέλα του. Ήμουν πολύ μικρός για να τον γνωρίσω όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό, αλλά θυμάμαι τρελές πάσες και σπουδαία παιχνίδια. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης και ήταν τιμή μου που έπαιξα απέναντί του».

Από εκεί και πέρα, ο «Λάρε» μίλησε και για δύο ακόμα Σέρβους, συμπαίκτες του στους «ερυθρόλευκους», τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Φίλιπ Πετρούσεφ, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Νικόλα είναι καλός μου φίλος. Επιτέλους επέστρεψε στις προπονήσεις. Πιστεύω, ότι θα γυρίσει στο επόμενο παιχνίδι και θα είναι ένα μεγάλο όπλο για εμάς. Ο Φίλιπ πρόκειται για μεγάλο ταλέντο, έναν παίκτη με σπουδαίες δυνατότητες που βοηθάει πολύ».

Τέλος, ο διεθνής γκαρντ των Πειραιωτών αναφέρθηκε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, για τον οποίο δήλωσε: «Είναι πολύ καλός προπονητής, έχει υπέροχες ιδέες για το μπάσκετ. Ήρθε στον Ερυθρό Αστέρα στα μέσα της σεζόν, κάτι που δεν είναι εύκολο και πιστεύω, ότι την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ καλύτερος από τη φετινή χρονιά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης