Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

332 ματς και συνεχίζει ο Σκακιστής (video)

332 ματς και συνεχίζει ο Σκακιστής (video)
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024 - 18:33

Ο τρόπος που ήρθε η νίκη επί του Περιστερίου για τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στη 2η αγωνιστική του Top 6 της Basket League, ήταν ιδιαίτερα περιπετειώδης και αγχώδης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βγήκε αρκετές φορές έξω από τα ρούχζα του κατά τη διάρκεια του αγώνα και σε μια περίπτωση μάλιστα, κατά τη διάρκεια τάιμ άουτ έφυγε ακόμα και από τον πάγκο δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την ενόχλησή του για τον τρόπο που έπαιζαν οι παίκτες του.

Και σίγουρα δεν ήταν αυτός ο τρόπος που θα ήθελε να «γιορτάσει» το ρεκόρ αγώνων που έκανε στον συγκεκριμένο αγώνα, φτάνοντας του 332 στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ: «Έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των προσωπικών του επιτευγμάτων στη σεζόν που εξελίσσεται, πρόσθεσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έφτασε τα 332 παιχνίδια στους πάγκους της κατηγορίας και είναι πλέον 11ος στη λίστα της Α’ Εθνικής (από το 1963-62). Για να συμβεί αυτό ξεπέρασε τον Βαγγέλη Νικητόπουλο και πλέον βάζει πλώρη για τη 10άδα αφού ο αείμνηστος Κώστας Μουρούζης απέχει μόνο πέντε αγώνες (337)».

Διαβάστε επίσης