Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνααν: «Είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, στα ματς που μετρούν πραγματικά κερδίσαμε δύο τρόπαια»

Κάνααν: «Είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, στα ματς που μετρούν πραγματικά κερδίσαμε δύο τρόπαια»
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 14:42

Για το πρόσφατο ντέρμπι της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, μίλησε στο Eurohoops ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Αϊζάια Κάνααν, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το μέλλον του.

Αρχικά, ο «killer» του Θρύλου δήλωσε: «Είναι τέτοια η ιστορία των δυο ομάδων, αμφότερες θέλουν να κερδίζουν πολύ. Σε αυτά τα ματς υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, όλοι θέλουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την ομάδα τους. Δίνω τα εύσημα στον Παναθηναϊκό, έπαιξε καλύτερα από εμάς. Εμείς, νιώθουμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα, όπως και εκείνοι νιώθουν το ίδιο για τους εαυτούς τους. Στα ματς που μετρούν πραγματικά, υπάρχουν τρόπαια και τώρα εμείς έχουμε δυο, θα δούμε πώς θα τελειώσει η Euroleague και θα προετοιμαστούμε για τα playoffs στο πρωτάθλημα».

Όσο για το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους», ο Κάνααν είπε: «Ελέχγω μόνο αυτά που μπορώ, τώρα αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δίνω τα πάντα, να κερδίζω, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να βλέπω μπροστά, μόνο να συνεχίσω να κάνω αυτό που πρέπει για να βοηθώ την ομάδα».

Διαβάστε επίσης