Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σκακιστή», όλος ο Ολυμπιακός μαζί σου, μέχρι να... σβήσει ο ήλιος!

«Σκακιστή», όλος ο Ολυμπιακός μαζί σου, μέχρι να... σβήσει ο ήλιος!
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 06:36

Είναι ο κορυφαίος Ελληνας προπονητής. Είναι αυτός που έχει οδηγήσει τον Θρύλο σε μεγάλες επιτυχίες και μας έχει προσφέρει αμέτρητες χαρές και συγκινήσεις. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ηγηθεί του Ολυμπιακού. Δεν είναι τυχαίο, ότι αναδείχθηκε δύο διαδοχικές φορές ο καλύτερος προπονητής στην Euroleague.

Το όνομά του συνδέθηκε με τον θρίαμβο του «Μέχρι τέλους», που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη επανάσταση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και οδήγησε σε απίστευτες... ταπεινώσεις τον Παναθηναϊκό, πετυχαίνοντας το μεγαλύτερο σερί νικών μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, που έφτασε στο 14-0 -πλέον 20-4- και συμπληρώθηκε με «επτά στα επτά» εγχώρια τρόπαια!

Η διοίκηση και οι επικοινωνιακοί σύμμαχοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωρίζουν από... πρώτο χέρι, ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελεί το μεγαλύτερο «όπλο» στη φαρέτρα του Ολυμπιακού και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να πετύχουν την απομάκρυνσή του από το λιμάνι και το ξανά επιχείρησαν και τη Δευτέρα (15/4), στο ντέρμπι στην «ζούγκλα» του ΟΑΚΑ.

Τους διέσυρε στο μοναδικό άθλημα, το οποίο θεωρούσαν «δικό τους». Στην εποχή μετά τον Βασιλακόπουλο δεν έχουν σηκώσει ούτε έναν τίτλο και έχει τη δική του... σφραγίδα. Τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, νίκησε ο ΠΑΟ το πιο αδιάφορο ματς της σεζόν και στον πράσινο «μηχανισμό», από τον πόνο τους, το παρουσίασαν σαν... τίτλο και θέλησαν, με προπαγάνδα, να βγάλουν την «άσχημη πλευρά» του Μπαρτζώκα, ενώ δεν έκαναν ουδεμία αναφορά για τις μούντζες από τα court seats εις βάρος του, τις βρισιές για τα πρόσωπα της οικογένειας του κι άλλα πολλά. Και φαντάζεστε τι θα γίνει στους τελικούς, ενώ όλα αυτά τα προαναφερόμενα μένουν ατιμώρητα...

Για αυτό, λοιπόν, άπαντες στον Πειραιά είναι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα! Γιατί ο «σκακιστής» πάντα τον Ολυμπιακό έχει στο μυαλό του πρώτο. Και αυτό τους πονάει! Τραγικά πολύ, όπως φαίνεται, αφού δεν μπορούν να ησυχάσουν. Τους έχει γίνει ο «εφιάλτης» τους και λογικό, εδώ που τα λέμε, αφού τους έχει «κόψει» την χαρά μετά την επιστροφή του στο λιμάνι.

Χρέος του κόσμου είναι να στηρίξει «μέχρι τέλους» τον κορυφαίο προπονητή, χωρίς την άσκηση της παραμικρής κριτικής που δίνει χαρά στο απέναντι στρατόπεδο, ενώ χρέος της ΚΑΕ, είναι να τον υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο. Η στήριξή της είναι δεδομένη, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις στα social media, αλλά απαιτούνται και πιο δραστικά μέτρα, ιδίως όταν κάποιοι συκοφαντούν ευθέως.

Διαβάστε επίσης