Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλάει με Μπάρτσα ο Παπαλουκάς

Μιλάει με Μπάρτσα ο Παπαλουκάς
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 - 16:41

Εκανε τεράστια καριέρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επέστρεψε στην Ελλάδα για να αναγεννήσει τον Ολυμπιακό, αλλά στις τρεις σεζόν που πέρασε στο Λιμάνι, δεν βοήθησε την ομάδα να αναρριχηθεί στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μένει ελεύθερος, δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους», όμως δεν αποκλείεται να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι πληροφορίες λένε πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Μπαρτσελόνα, η οποία ψάχνει παίκτες για να καλύψει τις θέσεις των γκαρντ που θα μείνουν κενές στο τέλος της περιόδου.

Ο Ρίκι Ρούμπιο θα μετακομίσει στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και το ΝΒΑ, ο Γιάκα Λάκοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ ερωτηματικό παραμένει το μέλλον των Βίκτορ Σάντα - Τζιανλούκα Μπαζίλε.

Ο Παπαλουκάς θεωρεί ότι μπορεί να παίξει ακόμη ένα-δυο χρόνια μπάσκετ επιπέδου και η προοπτική της Μπαρτσελόνα δεν τον αφήνει ασυγκίνητο. Η τελική επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν οι τελικοί της ACB, στους οποίους οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν τη Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη.

Δεν ξεχνάει τον Τεόντοσιτς

Το φλερτ ανάμεσα στον Παπαλουκά και τη Μπαρτσελόνα δε σημαίνει ότι οι Καταλανοί έπαψαν να ενδιαφέρονται για τον Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος πλέι μέικερ είναι δεδομένος πόθος των Ισπανών, οι οποίοι διέψευσαν ότι τον έχουν πλησιάσει στην προσπάθειά τους να συγκεντρωθούν στους τελικούς της ACB.

Οπως κι αν έχει, σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός αποφασίζει, μιας και ο 24χρονος πλέι μέικερ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Τον θέλουν και περιμένουν!

Τον θέλουν και περιμένουν!

Τον Χαλπερίν τον θέλουν στη Μακάμπι με τα μισά λεφτά που έπαιρνε στον Ολυμπιακό. δεν θα του δώσουν πολλά περισσότερα οι Πειραιώτες αν τον καλέσουν για κουβέντα.