Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έκοψε» Έρτσεγκ ο Ντούντα

«Έκοψε» Έρτσεγκ ο Ντούντα
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 - 02:25

Να το αποκαλέσουμε «έκπληξη»; Ισως και να είναι. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ανακοίνωσε την προεπιλογή της εθνικής Σερβίας και στα 19 ονόματα, δεν υπάρχει αυτό του Ζόραν Έρτσεγκ! Ο Ντούντα κάλεσε ένα μείγμα από έμπειρους και ταλαντούχους αθλητές, με τον Νέναντ Κρστιτς και τον Μίλος Τεόντοσιτς να ξεχωρίζουν.

Ο Έρτσεγκ έκανε μέτρια προς κακή χρονιά στο Λιμάνι, άκουσε τον προπονητή του να λέει ότι απογοητεύτηκε από τις εμφανίσεις του στα πλέι οφ και όπως όλα δείχνουν ψάχνει κι αυτός τρόπο για να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ελλάδα. Διότι πέρυσι έμεινε αναγκαστικά στην ομάδα, αλλά δεν άρπαξε την ευκαιρία και πλέον γνωρίζει κι ο ίδιος ότι δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Το άσχημο είναι ότι έχει συμβόλαιο για δυο ακόμη χρόνια, γεγονός που δυσκολεύει το έργο των δυο πλευρών που θέλουν να χωρίσουν τους δρόμους τους μετά από μια τριετία.

Αντίθετα με τον Έρτσεγκ, κανονικά θα ακολουθήσει την προετοιμασία ο Μάρκο Κέσελ, ο οποίος έκανε εξαιρετικό Μουντομπάσκετ το περασμένο καλοκαίρι. Στη διάρκεια της σεζόν δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό, όμως άξιζε μια θέση τουλάχιστον στην προεπιλογή και λογικά θα βρίσκεται και στην τελική δωδεκάδα.

Αναλυτικά οι 19 της προεπιλογής της εθνικής Σερβίας: Μίλος Τεόντοσιτς (Ολυμπιακός), Στέφαν Μάρκοβιτς (Μπένετον), Αλεκσάνταρ Ράσιτς (Λιέτουβος), Ούρος Τρίπκοβιτς (Ουνικάχα), Μιλένκο Τέπιτς (Παναθηναϊκός), Ιβάν Πάουνιτς (Νίζνι), Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (Παρτιζάν), Μάρκο Κέσελ (Ολυμπιακός), Νεμάνια Μπιέλιτσα (Κάχα Λαμποράλ), Μάρκο Τσακάρεβιτς (Ραντνίτσκι), Ντούσκο Σανάνοβιτς (Εφές Πίλσεν), Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς (Ρεάλ), Μίλαν Μάτσβαν (Μακάμπι), Ιβάν Ραντένοβιτς (Μενόρκα), Μίλοβαν Ράκοβιτς (Μοντεπάσκι), Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (ΤΣΣΚΑ), Κόστα Πέροβιτς (Μπαρτσελόνα), Νέναντ Κρστιτς (Σέλτικς), Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Εφές Πίλσεν).

Διαβάστε επίσης

Θέλει Νίλσεν η Βαλένθια

Θέλει Νίλσεν η Βαλένθια

Με το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που πήραν από την πώληση του Σαβάνοβιτς, οι «Νυχτερίδες» σκοπεύουν να κάνουν μεταγραφές ουσίας.