Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περίπατο με Παρτιζάν

Περίπατο με Παρτιζάν
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - 00:59

Με νίκη ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Σαρδηνία ο Ολυμπιακός, ο οποίος «λύγισε» με 82-64 την αντίσταση της Παρτιζάν για να κατακτήσει την τρίτη θέση στο τουρνουά του Κάλιαρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το παιχνίδι με τους Λούκας, Κατσίβελη, Πελεκάνο, Χάουαρντ και Παπαδόπουλο στην πεντάδα, όμως οι πρωταθλητές Σερβίας άντεξαν μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (19-18).

Στη συνέχεια, όμως, οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου ανέβασαν στροφές, πίεσαν περισσότερο στην άμυνα και ολοκλήρωσαν το ημίχρονο με ένα επί μέρους 19-12, που τους έδωσε προβάδισμα οκτώ πόντων (38-30).

Ο Μιχάλης Πελεκάνος καταρχήν και οι Σπανούλης-Χάινς εν συνεχεία, έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι με την έναρξη της επανάληψης. Η Παρτιζάν ακολούθησε σε αυτό το τέμπο, όμως και πάλι ο Ολυμπιακός ήταν ένα επίπεδο καλύτερος, για να κάνει το 64-50 στο 30 και να μετατρέψει το τέταρτο δεκάλεπτο σε τυπική διαδικασία.

Ο Αγγέλου μοίρασε το χρόνο συμμετοχής, με τον Μίροσλαβ Ραντούλοβιτς να ξεχωρίζει για την Παρτιζάν που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των τελευταίων χρόνων, ενώ δεν είχε στη σύνθεσή της τον Αμερικανό πλέι μέικερ Εϊσι Λο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-18, 38-30, 64-50, 82-64

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αγγέλου): Χάινς 10, Λούκας 8(4ασ.), Σπανούλης 9(1), Χάουαρντ 6, Πελεκάνος 16(3), Παπαδόπουλος 6, Γκετσεβίτσιους 12(1), Γλυνιαδάκης 10, Πρίντεζης 2, Μάντζαρης, Κατσίβελης 3(1).

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Γιοβάνοβιτς): Κέτσμαν 8, Ραντούλιτσα 14, Μιλιένοβιτς 2, Γιάραμαζ 4, Λούτσιτς 7, Μιλοσάβλιεβιτς 9, Κάτιτς 6, Μπέσοβιτς, Μπόζιτς 2, Τσακάρεβιτς, Τζέκιτς 5, Άντζουσιτς 7.

Διαβάστε επίσης

Αποθέωση για Κόμπε

Αποθέωση για Κόμπε

Ο Κόμπε Μπράιαντ «άνοιξε» τη σειρά στα event που θα πάρει μέρος εγκαινιάζοντας το «House of Hoops» στην Ερμού...

Στη Sport Show η μπουτίκ

Στη Sport Show η μπουτίκ

Προσφορές και κληρώσεις για εισιτήρια διαρκείας περιμένουν τους φίλους του Ολυμπιακού.