Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είχαμε πάθος και καρδιά!»

«Είχαμε πάθος και καρδιά!»
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:05

Μια πολύ μεγάλη νίκη για την Ελλάδα. Η Εθνική τα κατάφερε απέναντι στην Ισπανία, την οποία είχε να νικήσει από το 2003. Μια νίκη που την ξαναβάζει για τα καλά στο… κόλπο της πρόκρισης στην οκτάδα του Ευρωμπάσκετ.

Ο ηγέτης της Ελλάδας και του Θρύλου, Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά τη μεγάλη νίκη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν ο κορυφαίος για την Εθνική στον αγώνα κόντρα στους «φούριας ρόχας» κι όπως τόνισε: «Ήταν ένα ματς στο οποίο ήμασταν με την… πλάτη στον τοίχο! Προερχόμασταν από δύο άσχημα ματς, στα οποία αδικήσαμε τον εαυτό μας. Με τον τραυματισμό μου η ομάδα μπερδεύτηκε και έχασε τον προσανατολισμό της».

Ο γκαρντ του Θρύλου, συνέχισε αναφέροντας: «Ήταν το πρώτο μεγάλο ματς, το πρώτο από τους 3 τελικούς που έχουμε να δώσουμε. Κάναμε μεν μια μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους. Να κρατήσουμε τα καλά μας σημεία από τον αγώνα και παράλληλα να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά λόγω της πίεσης που υπήρχε. Όμως, παίξαμε καλή άμυνα, βάλαμε μεγάλα σουτ, είχαμε πάθος και καρδιά και πήραμε τον αγώνα».

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια, ο «Red Bill»: «Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον επόμενο, σημαντικό αγώνα. Πρέπει να βγάλουμε κι εκείνο το ίδιο πάθος, την ίδια ενέργεια, εάν όχι και περισσότερα. Κυρίως, όμως, να είμαστε περισσότερο διάστημα σταθεροί μέσα στον αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Σούπερ Μπέγκιτς!

Σούπερ Μπέγκιτς!

Ο Σλοβένος ήταν πολύ καλός στη νίκη της Εθνικής του ομάδας επί της Ιταλίας με σκορ 84-77.

Μισό ημερολόγιο από Λιουμπλιάνα

Μισό ημερολόγιο από Λιουμπλιάνα

Το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού της Εθνικής με την Ισπανία για το Ευρωμπάσκετ στο μικροσκόπιο. Σε ένα... μεγάλο μικροσκόπιο, έστω.