Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Πειραιά λυγίζουν ΟΛΟΙ!

Στον Πειραιά λυγίζουν ΟΛΟΙ!
Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 - 17:50

Η μεγάλη ώρα για τον Θρύλο έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (Live από το gavros.gr/NS3, στις 20:00), στο πλαίσιο του τρίτου αγώνα της σειράς των προημιτελικών της Ευρωλίγκας.

Μετά το «σπάσιμο» της έδρας των Καταλανών και ως εκ τούτου και του προβαδίσματος που είχε η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, τα πράγματα παίρνουν σειρά για το ΣΕΦ.

Ο Θρύλος έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον κρίσιμο αυτό αγώνα και είναι πανέτοιμος να δείξει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Μπαρτσελόνα ότι δεν αστειεύεται.

Το μάτι του αρχηγού γυαλίζει και μαζί όλων των συμπαικτών του, που είναι αποφασισμένοι να πάρουν κεφάλι στο θέμα πρόκριση.

Ναι μεν υπάρχει αισιοδοξία, αλλά συγκρατημένη, μιας και το σημερινό παιχνίδι κρύβει αρκετούς κινδύνους. Ωστόσο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» μαζί και με τη βοήθεια του συγκλονιστικού πάντα κόσμου τους, καλούνται να κάνουν το 2-1 στη σειρά και να δείξουν στους Καταλανούς ποιοι κάνουν το κουμάντο.

Διαβάστε επίσης