Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ Γυναικών: Φουλ για ντάμπλ και ευρωπαϊκή κορυφή!

Μπάσκετ Γυναικών: Φουλ για ντάμπλ και ευρωπαϊκή κορυφή!
Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2022 - 13:50

Το 2022 βρίσκει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, έχοντας 6 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, έχοντας μάλιστα επικρατήσει και στα δύο ντέρμπι στα οποία έχει δώσει, με Παναθηναϊκό (70-64) και ΠΑΟΚ (73-77).

Η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς βρίσκεται επίσης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επικράτησε με 61-60 του ΠΑΟΚ στην Πυλαία και προκρίθηκε στους «4» του θεσμού, έχοντας ως στόχο να τον κατακτήσει.

Πρωτάθλημα και Κύπελλο θέλει ο Ολυμπιακός, για να πετύχει ένα Θρυλικό νταμπλ, την ώρα που συνεχίζει την καταπληκτική πορεία του στην Ευρώπη και στο Euro Cup.

Στο Euro Cup o Ολυμπιακός προκρίθηκε από τον όμιλο του με 5 νίκες και 1 ήττα, έχοντας ως αντιπάλους τις Ναντέζντα, Ερυθρό Αστέρα και Μπιτγκόζ. Στη φάση των «32» ο Ολυμπιακός απέκλεισε, με επιβλητικό τρόπο, την Ενισέι, την οποία κέρδισε δύο φορές με 15 πόντους (70-85, 84-69) και «σφράγισε» την πρόκριση του στους «16» του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει την τουρκική Αϊντίν.

Στόχος του Θρύλου, λοιπόν, να τελειώσει την σεζόν ως Νταμπλούχος και να προσθέσει δύο ακόμη τίτλους στο παλμαρέ του, έχοντας επιτυχία και στο 2022, ενώ παράλληλα θα κυνηγήσει μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Διαβάστε επίσης