Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημο! Ανακοίνωσε τη Στραουτμάνε ο Θρύλος! (photo)

Επίσημο! Ανακοίνωσε τη Στραουτμάνε ο Θρύλος! (photo)
Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 14:29

Ο Θρύλος προχωρά με τις μεταγραφές του και σε επίπεδο Ερασιτέχνη. Εκεί όπου τα τμήματα του Συλλόγου χρειάζονται συγκεκριμένες, στοχευμένες κινήσεις για να γίνουν οι πρωταθληματικές ομάδες, ακόμη καλύτερες και τη νέα σεζόν να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερους τίτλους! Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η ομάδα μπάσκετ Γυναικών, με τον Θρύλο να ανακοινώνει τη δυνατή προσθήκη της Ντίγκνα Στραουτμάνε! Η διεθνής Λετονή φόργουορντ είναι εδώ και έτοιμη να ενισχύσει την νταμπλούχο ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς!

Αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ντίγκνα Στραουτμάνε. Η διεθνής Λετονή φόργουορντ (1,90μ., ημ. γέννησης 18/9/1998) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Την περασμένη σεζόν, η Στραουτμάνε αγωνίστηκε στην Αυστραλία και την Ρίνγκγουντ, με μέσο όρο 14,5 πόντους και 9,6 ριμπάουντ. Έχει θητεύσει στο Κολέγιο Τζόρτζια Τεκ, ενώ πριν ήταν στο Πανεπιστήμιο Σίρακιους (2017-21). Η Στραουτμάνε είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα μπάσκετ Γυναικών της Λετονίας.

Προηγούμενες ομάδες:

2017-21 Σιράκιους (ΗΠΑ)

2021 Τζόρτζια Τεκ (ΗΠΑ)

2022 Ρίνγκγουντ (Αυστραλία)

Δείτε την κάρτα:

Διαβάστε επίσης