Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Κάιλι Σουκ αποκλειστικά στο gavros.gr: «Είμαστε έτοιμες, θέλουμε να παίξουμε στην Ευρωλίγκα!»

Η Κάιλι Σουκ αποκλειστικά στο gavros.gr: «Είμαστε έτοιμες, θέλουμε να παίξουμε στην Ευρωλίγκα!»
Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 12:36
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Ο Ολυμπιακός σε επίπεδο μπάσκετ Γυναικών μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα, αλλά και για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς, τα οποία θα έρθουν σύντομα. Έχοντας φτιάξει μια νέα ομάδα, η οποία σε πρώτη ανάγνωση δείχνει ακόμη πιο δυνατή από την περσινή, στοχεύει ψηλά. Και η Κάιλι Σουκ, μία από τις φετινές εξαιρετικές προσθήκες του Μάρτινς Ζίμπαρτς στον Ολυμπιακό, νιώθει σίγουρη για την ετοιμότητα και τις δυνατότητες της ομάδας!

Η σέντερ του Θρύλου μίλησε στο site μας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και για την προοπτική του να παίξει στην Ευρωλίγκα, με τα ερυθρόλευκα.

«Νιώθω υπέροχα τις πρώτες μου ημέρες στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό. Η ομάδα είναι εξαιρετική, ο κόουτς επίσης εξαιρετικός και γενικά, όλα είναι όμορφα, το κλίμα στην ομάδα. Νιώθω, ότι όλα θα πάνε καλά, οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί, μου αρέσει πολύ», είπε αρχικά, μιλώντας στο gavros.gr.

«Νομίζω, ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και αισθάνομαι ωραία για αυτό. Είμαι ενθουσιασμένη! Η σεζόν αναμένεται φοβερή και ενδιαφέρουσα. Την Κυριακή, ξεκινάμε. Έχουμε αγώνα, για το ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμες, νιώθουμε δυνατές και είμαστε ένα δυνατό σύνολο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στη διοργάνωση, να δείξουμε τις δυνατότητες μας από το ξεκίνημα και στη συνέχεια, να κοιτάξουμε και την Ευρώπη, όπου θέλουμε να προκριθούμε στην Euroleague. Είμαστε έτοιμες, ναι, θα τα δώσουμε όλα για να φέρουμε επιτυχίες στον σύλλογο», πρόσθεσε η σέντερ του Ολυμπιακού, για να καταλήξει:

«Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, μου αρέσει η πόλη, ο κόσμος, το κλίμα. Δεν είμαι πολύ καιρό εδώ, όμως μπορώ να πω, ότι είναι όλα ωραία, πραγματικά».

Κ.Γ.

Διαβάστε επίσης