Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκες σαν δήλωση, νίκες ψυχολογίας!

Νίκες σαν δήλωση, νίκες ψυχολογίας!
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 - 11:36

«Διπλό» στην Πυλαία, επί του ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο. Δύσκολο, αλλά ήρθε, γιατί… Θρύλος. Γιατί ο Θρύλος ήταν εντέλει εκείνος που έπρεπε. Λίγες ημέρες μετά, νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι στον Παναθλητικό, στο ΣΕΦ, σε παρόμοιο μοτίβο. Με δυσκολία, κατά τη διάρκεια του ματς και με τον Παναθλητικό να μένει για διαστήματα κοντά στο σκορ. Στο φινάλε, όμως, ο Θρύλος έδειξε ποιος είναι. Και πήρε αυτό που ήθελε.

Η ομάδα του Ζίμπαρτς φροντίζει από νωρίς να κάνει νίκες σαν δήλωση. Να δείξει με το «καλημέρα» τις προθέσεις της και να εμφανίσει το βασικότερο στοιχείο της: Το πείσμα. Ματς που πήγαιναν να της ξεφύγουν, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών τα έφερε στα μέτρα της, με σωστό παιχνίδι και με ποιότητα των παικτριών της.

Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη (11/10) το βράδυ (22:00), η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς θα αντιμετωπίσει την Σέπσι στο Βελιγράδι, στο πρώτο ματς των προκριματικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ την Πέμπτη (13/10, 22:00) θα παίξει με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Και νίκες όπως αυτές με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθλητικό θωρακίζουν την ομάδα, ενόψει της Ευρώπης και της δίνουν ψυχολογική τόνωση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης