Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νικολοπούλου: «Πήραμε πολύ ενέργεια από τον κόσμο μας»

Νικολοπούλου: «Πήραμε πολύ ενέργεια από τον κόσμο μας»
Κυριακή, 2 Απριλίου 2023 - 23:23

Η Αγγελική Νικολοπούλου μίλησε για το τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του Ολυμπιακού και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» πήραν ποολύ ενέργεια από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Αναλυτικά: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος, μπορώ να πω ότι δεν ξεκινάμε ποτέ καλά, σε όλα τα παιχνίδια. Παρόλα αυτά, μένουμε συγκεντρωμένες για 40 λεπτά και παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Φέτος, ήταν μια χρονιά που ξεκίνησε με στόχο να περάσουμε στην EuroLeague και περάσαμε. Πήραμε μία νίκη, όμως σταθήκαμε αξιόμαχα γενικότερα. Δυστυχώς, απωλέσαμε τον τίτλο του Κυπέλλου, κάτι άσχημο για εμάς, για αυτό ήταν μονόδρομος να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Ξεκινήσαμε άσχημα σήμερα, όμως δεν τα παρατήσαμε, πήραμε πολύ ενέργεια από τον κόσμο μας, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ και καταφέραμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Ο κόουτς ήταν ήρεμος στο ημίχρονο, είναι ένας προπονητής που ξέρει τι αθλήτριες έχει, ξέρει ότι μπορούμε να αποδώσουμε μέσα στο γήπεδο. Μας είπε να ηρεμήσουμε, ότι το έχουμε και αυτό έγινε».

Διαβάστε επίσης