Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια πολλά Αλέξη!

Χρόνια πολλά Αλέξη!
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 - 20:02

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Αλέξη Αλεξανδρή! Ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου και συλλέκτης επτά συνεχόμενων πρωταθλημάτων (1997-2003), ο οποίος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιθετικούς, που φόρεσαν την «ερυθρόλευκη» φανέλα, σήμερα έχει τα γενέθλιά του και κλείνει το 47ο έτος της ηλικίας του!

Το gavros.gr και όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ εύχονται ολόψυχα χρόνια πολλά στον Αλέξη Αλεξανδρή, τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, αλλά και προπονητή των Νέων του Θρύλου με τους οποίους είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Κ-20.

Να σημειωθεί πως ο Αλέξης Αλεξανδρής, πέραν των δέκα συνολικά κατακτήσεων πρωταθλημάτων, έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος συνολικά τέσσερις φορές οι τρεις με τον Θρύλο και καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος το 2001 με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Διαβάστε επίσης

Ο Σίλβα κατά του ρατσισμού

Ο Σίλβα κατά του ρατσισμού

Το δικό του μήνυμα στην καμπάνια καταπολέμησης του ρατσισμού, έστειλε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα.

Η «καληνύχτα» του Τσόρι!

Η «καληνύχτα» του Τσόρι!

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Αργεντινός «μαέστρος» καληνύχτισε τους ΓΑΥΡΟΥΣ στον προσωπικό του λογαριασμό του στα social media.

«Έτοιμοι για επιστροφή»

«Έτοιμοι για επιστροφή»

Ο Κώστας Φορτούνης ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, μαζί με τους Δημήτρη Σιόβα και Στέφανο Καπίνο, κατά την αναχώρηση του Θρύλου από την Κροατία.

«Το κεφάλι ψηλά!»

«Το κεφάλι ψηλά!»

Η Μπάγερν Μονάχου έδωσε μέσω των social media, το σύνθημα για ανάκαμψη, μετά την ήττα από την Άρσεναλ με 2-0.