Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σίλβα κατά του ρατσισμού

Ο Σίλβα κατά του ρατσισμού
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 - 21:58

Πιστός στην καμπάνια που έχει ξεκινήσει η UEFA τα τελευταία χρόνια κατά των φυλετικών διακρίσεων είναι ο Ολυμπιακός! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας , πάντα «μπροστάρηδες» σε θέματα που άπτονται της κοινωνικής ευαισθησίας, δείχνουν τον δρόμο και το θετικό παράδειγμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Μάλιστα, ο Θρύλος το απέδειξε αυτό με τρόπο ξεκάθαρο και εμφατικό στη χθεσινή αναμέτρηση του «Μάξιμιρ» κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου πρωτοστάτησε στη σχετική καμπάνια κατά του ρατσισμού.

Στο ίδιο μήκος κυμαίνεται ο Μάρκο Σίλβα. Ο αρχιτέκτονας της φετινής ξέφρενης πορείας του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Champions League πρωταγωνίστησε σε σχετικό μήνυμα που ανέβασε η πειραϊκή ΠΑΕ στον λογαριασμό της στο facebook, το περιεχόμενο του οποίου ήταν το ακόλουθο και μάλιστα σε τρεις γλώσσες (πορτογαλικά, ελληνικά και αγγλικά):

«Όλοι μαζί στη μάχη κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων!»

Διαβάστε επίσης

Η «καληνύχτα» του Τσόρι!

Η «καληνύχτα» του Τσόρι!

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Αργεντινός «μαέστρος» καληνύχτισε τους ΓΑΥΡΟΥΣ στον προσωπικό του λογαριασμό του στα social media.

Χρόνια πολλά Αλέξη!

Χρόνια πολλά Αλέξη!

Τα 47α του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο παλαίμαχος άσος και συλλέκτης τίτλων με τον Ολυμπιακό Αλέξης Αλεξανδρής.

«Έτοιμοι για επιστροφή»

«Έτοιμοι για επιστροφή»

Ο Κώστας Φορτούνης ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, μαζί με τους Δημήτρη Σιόβα και Στέφανο Καπίνο, κατά την αναχώρηση του Θρύλου από την Κροατία.